Taavi

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2012

27.4.2013
Taavi sai kodin Venäjältä.

10.4.2013
Taavi-tomeraa ei pysäytä kukaan eikä mikään! Tai ehkä kuitenkin joku riittävän fiksu ja kokenut koiraihminen, joka ymmärtää, että koiranpentu tarvitsee niin rajoja kuin rakkauttakin.

Taavi oli tuotu Irinan tarhalle kodista. Pentu oli päätynyt perheeseen puolivahingossa, ja jo muutamassa viikossa he tajusivat, etteivät jaksa huolehtia tästä vilkkaasta pikkupojasta. Niinpä Taavi hylättiin tarhalle.

Taavia ei menneisyys kuitenkaan kaivele, vaan poika on luonteeltaan hyvin sopeutuvaista laatua. Taavi tosin on vähän sitä mieltä, että muidenkin pentujen on paras olla sopeutuvaista laatua ja sopeutua nimenomaan siihen, mitä Taavi milloinkin tahtoo. Taavi mielellään siis vähän komentelee muita pentuja, varsinkin jos on kyse herkuista tai ihmisten huomion jakamisesta.

Taavissa lienee saksanpaimenkoiraa ainakin jonkinlainen annos. Poika vaikuttaa sen verran toimeliaalta tapaukselta, että luonteenkin puolesta pieni sakemanniveri suonissa on helppo uskoa.

Taavista ei ole sohvaperunaksi eikä pihan koristeeksi. Taavi tulee tarvitsemaan paljon reipasta ulkoilua, paljon tapakasvatusta ja muuta mielekästä toimintaa sekä tietenkin myös rapsutteluhetkiä ja huolenpitoa. Taavilla on selvästi sen verran omaa tahtoa, että ensimmäiseksi koiraksi Taavi ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Sen sijaan joku jo hieman kokeneempi koiraihminen saa Taavista varmasti hienon ja reippaan koiraystävän!

Viipurin koirat - Taavi

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.