Marlon

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 5/2016

11.9.2016
Marlon sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

23.8.2016
Pieni ja parrakas Marlon on reipas ja utelias nassikka. Marlon hylättiin tarhalle yhdessä siskonsa Melinan kanssa.

Eräänä kesäisenä aamuna tarhan työntekijöitä odotti ikävä yllätys - kaksi pientä partasuuta oli hylätty yön aikana tarhan portin eteen. Sisarukset Marlon ja Melina ovat onneksi kuitenkin reippaita ja iloisia pentuja, jotka eivät tunnu olevan moksiskaan vaikka joutuivatkin isolle koiratarhalle. Syksy lähenee ja kylmät ilmat sen myötä. Sisarusten toiveissa onkin oma lämmin ja rakastava koti - mitä nopeammin sen parempi!

Marlon on utelias ja iloinen pentu, joka sipsuttaa häntä pystyssä pitkin pentuaitausta. Marlon tulee reippaasti tekemään tuttavuutta vieraiden ihmisten kanssa ja sylissäkin poika tuntuu viihtyvän. Sosiaalinen Marlon tulee hyvin juttuun muiden pentujen kanssa, tuohan pentukaverit vieressä turvaa ja välillä on kiva pistää painiksi.

Pentujen vanhemmista ei ole tietoa, mutta ulkonäöstä päätellen jotain terrierityyppistä verta saattaa niiden geeneissä virrata. Kooltaan Marlon ja Melina ovat suht siroja, joten mitään jättejä niistä tuskin kasvaa. Vaikka mitään 30-kiloista kaveria ei Marlonista kasvakaan, vaatii energinen pentu tekemistä ja liikuntaa eikä varmasti tyydy vain kotisohvalla makoiluun.

Ihmisrakas Marlon on varmasti saanut olla ihmisten kanssa paljon tekemisissä, mutta uudessa ympäristössä ja elämässä tulee vastaan vielä paljon jännittäviä ja uusia juttuja joihin täytyy olla valmis poikaa sopeuttamaan. Marlon ei halua enää kertaakaan joutua kodittomaksi, joten harkitsethan huolella onhan elämässäsi tilaa pojalle ainakin seuraavat 10 vuotta. Mikäli olet varma päätöksestäsi, Marlon odottaa Viipurissa iloisia uutisia!

Viipurin koirat - Marlon & Melina 20.8.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.