Nord

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2021
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

16.2.2024
Nord adoptoitiin venäläiseen kotiin.

28.1.2024
Muhkea Nord on ihana pusupoika. Ihmisrakas Nord jäi ilman kotia, kun sen omistajat toimittavat sen tarpeettomana tarhalle joulukuussa.

Joulukuun loppupuolella pariskunta otti yhteyttä Snezhannaan. He halusivat luopua koiristaan. Syyksi he ilmoittivat, etteivät he enää tarvitse koiria. Snezhannan ei auttanut muu kuin suostua, sillä pahimmassa tapauksessa koirat olisivat pian olleet kadulla. Nordilla oli sentään paksu turkki, mutta sen lyhytkarvainen kaveri olisi paleltunut paukkupakkasissa. Molemmat koirat olivat sitä paitsi leikkaamattomia, joten olihan ne kuitenkin joka tapauksessa kastroitava.

Nord on ystävällinen, nuori poika, joka on tottunut ihmisiin ja kellahtaa tottuneesti vieraiden syliin rapsuteltavaksi. Nord rakastaa huomiota ja ihmisseuraa, lähtee reippaasti ulkoilemaan hihnassa ja tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen. Edellisten omistajien mukaan Nord olisi samojedimix, mutta koska emme asiaa varmaksi kuitenkaan tiedä, voi rotuperimä olla sekoitus vaikka mitä. Arktisen ulkonäön takana voi olla myös mm. huskya.

Parivuotias Nord etsii liikunnallista kotia, omistajaa, joka nauttii ulkoilusta. Nord on saanut edellisessä kodissaan asua sekä ulkona että sisällä, mutta pelkäksi ulkokoiraksi emme Nordia luovuta. Nordin kotikoiran taidoista ei ole tietoa, joten harjoituksiin yksin olemisen ja sisäsiisteyden suhteen on varauduttava.

Nord voisi sopia monenlaiseen kotiin, mutta se on asunut maatilalla eikä ole tottunut vilkkaaseen kaupunkiin. Niinpä Nord etsii kotia hiukan syrjemmästä ja rauhallisemmasta ympäristöstä. Jos letkeälle pusupojalle sattuisi olemaan tilaa, odottaa Nord hakemustasi!

Nord tautitestataan 8 vektorivälitteisen taudin varalta ennen Suomeen tuloa ja sen tiedot lisätään Ruokaviraston koirarekisteriin. Nordin kodinetsintää hoitaa Viipurin Koirat ry, joka on rekisteröitynyt Eläintenpitäjä- ja pitopaikkarekisteriin asiakastunnuksella 22917870.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.