Dakota

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

13.1.2015
Dakota ei valitettavasti selvinnyt tarhaoloissa.

29.12.2014
Mikä söpöläinen! Pienet lurppakorvat viipottaen Dakota puikkelehtii muiden pentujen seassa uteliaasti katsellen, irtoaisiko sillekin kenties muutama nami ja rapsutus?

Dakota on kovin suloinen tyttö, mutta ikäväkseen sekin on joutunut äskettäin kodittomaksi. Mikä lie ollut syynä tämänkin pennun hylkäämiselle, sillä Dakota on ihan tavallinen koiranpentu eikä siinä ole mitään vikaa. Dakota onkin nyt päättänyt, että taakse ei kannata jäädä katselemaan vaan rohkeasti eteenpäin kohti uutta, parempaa elämää!

Dakota asuu Irinan tarhalla ja jakaa aitauksen kymmenien muiden kodittomien pentujen kanssa. Vuoden lopulla kodittomaksi on jäänyt valitettavan iso joukko pentuja, ja suuresta määrästä on vaikea erottua. Dakota vaikuttaa mukavalta tytöltä, joka suhtautuu vieraisiin uteliaasti. Ihan hirveällä ryminällä se ei syliin ole juoksemassa, mutta ei kuitenkaan luiki karkuunkaan. Omaan kotiin ja turvalliseen ympäristöön päästyään Dakotastakin varmasti kuoriutuu menevä ja vikkelä pentu, jonka kanssa ei tylsää hetkeä tule!

Dakotasta kasvanee keskikokoinen koira aikuisena. Ihanteellinen omistaja olisi sellainen, joka jaksaa rohkaista ja ohjata tyttöä jännittävien tilanteiden tullen eikä lannistu, vaikka kaikki ei ihan heti sujuisikaan. Tärkeintä on kuitenkin, että uusi omistaja on valmis sitoutumaan tyttöön koko sen loppuelämäksi, joten mieti tarkkaan ainakin seuraavat 10 vuotta eteenpäin. Mikäli olet jo miettinyt asiat halki moneen kertaan, ja näet tässä oman tyttösi, odottaa Dakota jo innolla yhteydenottoasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.