Niklaus

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 9/2017

31.12.2017
Niklaus on veljiään aavistuksen pienempi, mutta yhtä ihmisrakas ja isokorvainen velikulta.

Niklaus saapui veljiensä Damonin ja Stefanin kanssa Irinan tarhalle loppuvuodesta. Näiden pikkumiesten elämän ensimmäiset kuukaudet ovat hämärän peitossa, mutta nyt isokorvaiset veljekset etsivät sitä omaa kotia tosi tarkoituksella. 

Kuvaustilanne hiukan jännittää Niklausta. Näyttäähän kameran kanssa heiluva ihminen aivan kummalta! Hienosti Niklaus kuitenkin istuu sylissä ja antaa tutkia itsensä. Kainosti se vilkuilee kameraankin päin ja eihän pienen pojan korvaan voi olla supattamatta, että kuinka ihana hän onkaan. Niklauskin tuumii hetken päästä, ettei se ollutkaan hullumpaa olla huomion keskipisteenä.

Niklaus toivoo pikaisesti omaa kotia Suomesta. Toivottavasti Niklausta potkaisisi onni ennen kuin toivo katoaa tämän hellyyttävän pojan katseesta.

Kotikoiran tavoista pienellä pojalla ei ole kokemusta, mutta ymmärtäväisen ja paneutuvan ihmisen kanssa Niklaus oppii varmasti vielä elämän aakkoset. Kunhan kouluttamiseen sitoudutaan ja Niklauksen tukena ollaan sen eri elämän vaiheissa aina pentuajan hihnakävelyn ja sisäsiisteyden opettelusta vanhuuden päiville asti.

Viipurin koirat - Niklaus 13.3.2018

Viipurin koirat - Niklaus 27.12.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.