Rymy

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: suuri (n. 60-65 cm)
Syntymäaika: 2014

16.8.2017
Rymy on varattu saksalaiseen kotiin.

31.8.2016
Rymy on tuuheaturkkinen ja ystävällinen komistus, joka elää tarhan edustalla ketjun päässä. Rymy ottaa vieraat ilolla vastaan - ketjun päässä oltavat eivät ole kummoiset.

Kesän lopulla Irinan tarhan edustalle ketjun päähän ilmaantui uusi koira. Koira sai nimekseen Rymy, ja kova on Rymy rymyämään - nimittäin ihmisten syliin rapsuteltavaksi! Rymyn menneisyydestä tiedetään sen verran, että se oli asustellut jonkin paikallisen luontokeskuksen liepeillä. Rymy toimitettiin sieltä kuitenkin tarhalle ja nyt karvainen herra toivoo, että onnetar auttaisi sen omaan, kunnolliseen kotiin Suomeen.

Rymy on hyväntuulinen ja ihmisrakas poika. Huomatessaan lähestyvän ihmisen ketju kiristyy ja poika valmistautuu antaumukselliseen rapsutteluhetkeen. Rymy osaa myös hienosti istua odottamaan, kun huomaa käden menevän taskulle. Sen verran paljon Rymy näyttää nauttivan ihmisseurasta, että se on varmasti elänyt ihmisten parissa. Mutta onko se ollut yhden perheen koira vai useamman kyläläisen ruokkima kadulla eläjä? Onko se tottunut elämään sisällä kodissa vai ulkona? Näihin emme tiedä vastauksia.

Rymy pitää kovasti ihmisistä eikä yksinäinen elämä ketjun päässä ole sitä kaikkein onnellisinta koiranelämää. Rymy on nuori koira ja ikää sillä on arviolta parin vuoden verran. Uuden kodin tulee varautua siihen, että Rymyllä ei ole mitään kotikoiran perustaitoja tassuissaan, vaan asioita on lähdettävä harjoittelemaan yksi kerrallaan. Rymyn toivomuslistalla onkin koti, joka jaksaa panostaa alun sopeutumiseen eikä lannistu vaikkei kaikki sujuisikaan heti toivotulla tavalla. Rymy on reipas, ihmisrakas ja ystävällinen poika, joka tahtoisi kovasti omaan kotiin ennen talvea. Tarhalla olevat isot urokset eivät ole kovin kysyttyjä, mutta Rymy haluaa uskoa siihen, että oikea ihminen osuisi pian kohdalle!

Viipurin koirat - Rymy 16.11.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.