Dominik

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 12/2016

14.11.2017
Dominik nukkui pois viipurilaisella eläinlääkäriklinikalla.

27.4.2017
Dominik on kiltti ja aurinkoinen poika, joka päätyi aivan pikkupentuna Irinan tarhalle. Dominik odottaa kovasti jo muuttoa omaan, turvalliseen kotiin!

Kaunis suippokuonoinen Dominik on ihastuttava poika. Se tavattiin ensimmäisen kerran alkuvuonna kovien pakkasten aikoihin, mutta oli silloin vielä liian nuori etsimään kotia itselleen. Aika humahti vauhdilla eteenpäin ja uusia kodittomia pentuja ilmaantui aina vain lisää. Pieni Dominik unohtui ja jäi muiden varjoon, mutta pääsee nyt vihdoin etsimään itselleen ikiomaa kotia - toivottavasti sellainen löytyisi jostain pian.

Dominik on kiva poika. Se on utelias ja tulee innoissaan tervehtimään ihmisiä olematta kuitenkaan mikään rasittava riekkuja. Ihmisistä poika tykkää ja antaa nätisti käsitellä itseään. Sylissä oleminen ihmetyttää alkuun, mutta pusut ja ystävällinen juttelu auttavat. Muiden koirien kanssa Dominik tulee hyvin juttuun ja vaikuttaa enemmän kahinoita väistelevältä tyypiltä. Dominik antaa myös tilaa riehakkaammille pennuille eikä lähde kilpailemaan ihmisten huomiosta. Kuka tarjoaisi pojalle kodin? Huolehtisi ja rakastaisi sitä, sekä olisi valmis tekemään parhaansa jotta poika saisi onnellisen elämän?

Dominikin menneisyydestä ei ole tietoa. Kotikoiran elämästä poika ei varmastikaan tiedä mitään, kaikki on uutta ja ihmeellistä. Ja ehkä pelottavaakin. Tarvitaan aikaa, rohkaisua ja ymmärrystä. Dominik haluaakin muuttaa vain sellaisen ihmisen luokse, joka on sitoutunut ja varma päätöksestään. Alussa on varmasti töitä tehtävänä, mutta tämän ihanan suippokuonon kultainen sydän on varmasti kaiken sen arvoinen.

Viipurin koirat - Dominik 10.9.2017

Viipurin koirat - Dominik 22.4.2017

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.