Isabella

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 11/2015

21.8.2016
Isabella sai kodin Venäjältä.

2.3.2016
Isabella on reipas ja ihana tyttö, joka toivoo vielä jonain päivänä heräävänsä oman ihmisen vierestä uuteen päivään, jossa koiratarha on vain yksi muisto menneisyydestä.

Isabella päätyi Irinan tarhalle alkuvuodesta jäätyään kodittomaksi. Miksi joku on halunnut siitä eroon, meillä ei ole tietoa. Isabella voi vain toivoa parasta ja luottaa siihen, että oma ihminen löytyy ennen kuin on liian myöhäistä. Mutta kyllähän näin suloiselle ja kauniille tytölle kodin on löydyttävä, vai mitä?

Isabella vaikuttaa sosiaaliselta, luottavaiselta ja iloiselta pennulta, joka on valmis tekemään tuttavuutta tuntemattomienkin ihmisten kanssa samantien. Ihmisten läheisyys ja hellät silitykset koleassa helmikuisessa päivässä - paremmasta ei pentu osaa edes unelmoida. Mistä tytölle löytyisi ihminen, joka on valmis huolehtimaan siitä koko sen loppuelämän ajan, niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina? Uuden elämän alussa aukeaa kokonaan uusi maailma, joka on täynnä jännittäviä asioita ja tilanteita. Reippaana tyttönä Isabella voisi kuitenkin sopeutua monenlaiseen ympäristöön, kunhan vain omistajalta löytyy kärsivällisyyttä, aikaa ja roppakaupalla rakkautta.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.