Gavriusha

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen (n. 55 cm)
Syntymäaika: 2014

11.2.2016
Gavriusha löysi kodin Viipurista.

7.2.2016
Gavriusha on komea terrieripoika, joka etsii uutta kotia omistajansa menehdyttyä. Itsevarma Gavriusha etsii omistajaa, jolla on aiempaa kokemusta isoista terriereistä.

Gavriusha joutui kodittomaksi, kun sen emäntä kuoli. Gavriushan onneksi Irinan tarhan entinen työntekijä otti pojan kotiinsa hoitoon, joten Gavriusha ei joutunut tarhalle odottamaan kotia.

Gavriusha kävi tapaamassa yhdistyksen aktiiveja tarhan edustalla. Siinä Gavriusha antoi itsestään rauhallisen ja itsevarman kuvan: ympärillä haukkuvat koirat eivät sitä juuri kiinnostaneet. Vieraisiin ihmisiin Gavriusha tutustui rauhallisesti, mutta selvästikään tuntemattomat ihmiset eivät olleet sille suuri kiinnostuksen kohde.

Gavriusha kulkee hienosti hihnassa ja muutenkin se on kotielämään tottunut mukava koira. Gavriushan rotuperimässä on vahvasti kerrynterrieriä, joten edellytämme, että uudella omistajalla on aiempaa kokemusta isoista terriereistä tai vastaavan tyyppisistä koirista. Gavriusha odottaa sellaista omistajaa, joka osaa palkitsemiseen perustuen ja johdonmukaisesti opettaa pojalle ne taidot, joissa se kaipaa vielä lisäharjoitusta. Gavriusha ei ole tottunut lapsiin tai kissoihin, ja varmuuden vuoksi emme luovuta sitä toisen uroksen kaveriksi. Gavriushan turkki vaatii myös paljon hoitoa pysyäkseen takuttomana.

Jos olet haaveillut komeasta terrieristä kaverinasi, ja olet varma, että pärjäät itsevarman uroksen kanssa, odottaa Gavriusha yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Gavriusha 24.1.2016

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.