Linda

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen n. 50 cm
Syntymäaika: 2012

2.2.2015
Linda siirtyi etsimään kotia muuta kautta.

15.3.2014
Lindasta ei oteta tällä hetkellä hakemuksia vastaan.

20.2.2014
1-vuotias Linda oli löytynyt harhailemasta tiellä. Kun koira ei selvästikään ollut mikään kulkuri vaan omille teilleen joutunut kotikoira, korjattiin se talteen Olgan tarhalle.

Lindan omistajaa yritettiin ensin etsiä, mutta koska kukaan ei tuntunut kaipaavan koiraa, etsitään sille nyt uutta ja pysyvää kotia Suomesta. Ja luulisi sellaisen löytyvän, sillä parrakas Linda on varsin mukavalta vaikuttava ja leikkisä koira. Se tykkää ihmisistä kovasti ja Olga vakuuttaa, että se leikkii myös mielellään lasten kanssa. Kissojen se on antanut Olgan luona olla rauhassa. Linda viihtyy myös toisten koirien seurassa ja muuttaisi varmasti mielellään sellaiseen kotiin, jossa on jo koirakaveri odottamassa. Linda ei juurikaan hauku, joten kerrostalokin saattaisi sopia sille asuinmuotona. Olga kertoo, että tämä tyttönen ei vielä ole mikään mestari hihnakävelyssä, joten siinä on uudella kodilla vielä opettelemista.

Viipurin koirat - Linda

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.