Lennox

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50-55 cm)
Syntymäaika: 4/2017

13.7.2018
Saimme kuulla Lennoxin menehtyneen tappelun seurauksena. 

16.9.2017
Lennox on iloinen ja avoin viiden kuukauden ikäinen poika, joka juoksee innoissaan Irinan kotipihalla vieraita vastaan.

Ihmisrakas Lennox saa ainakin vielä toistaiseksi asua Irinan luona, mutta varmasti pian on edessä siirtyminen täpötäydelle tarhalle naapuriin. Lennox ei turhia tuumaile kun näkee autojen kaartavan pihaan. Se kirmaa partahaivenet hulmuten vieraiden luokse ja häntä heiluen säntäilee ihmisen luota toiselle. Lennox vaikuttaakin hyvin reippaalta, välittömältä ja rohkealta nuorelta pojalta, jonka soisi pian pääsevän omaan kotiin. Rapsutukset kelpaavat joka tyypiltä eikä miespuolistakaan vierasta säikytä. Lennox on aikamoinen honkkeli pitkine jalkoineen ja siitä kasvaakin aikuisena varmasti komea ja hyvänkokoinen poika.

Emme tiedä mistä Lennox on Irinan hoiviin päätynyt, mutta selvästi se on täysin tottunut ihmisseuraan. Kotikoiran taidot eivät kuitenkaan ole Lennoxille tuttuja juttuja, ja niiden harjoittelussa se tarvitsee apua kärsivälliseltä omistajalta. Sisäsiisteys, yksin oleminen ja hihnassa kulkeminen eivät ole itsestäänselvyyksiä. Lennox vaikuttaa aktiiviselta nuorukaiselta, joten se haluaisi löytää jostain samanhenkisen ihmisen. Sohvankoristeeksi? Ei tule kuulonkaan! Lennox haluaa kirmata onnellisena yksin tai koirakavereiden kanssa, nauttia reippaista lenkeistä ja arjen puuhailuista oman ihmisen kanssa. Peruskoulutustakaan ei pidä unohtaa, sillä arki pyörii paljon vaivattomammin kun hyvät käytöstavat on hallussa. Lennox odottaa kovasti hakemuksia itsestään!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.