Touho

Sukupuoli: uros
Koko: pienehkö keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 8/2012

12.5.2013
Touho on varattu saksalaiseen hoitopaikkaan.

2.5.2013
Touho on nimensä mukainen vauhtiveikko: mitään hauskempaa ei Touhosta ole kuin toisten pentujen kanssa riehuminen.

Touho oli napattu Irinan tarhalle talteen kadulta. Puhdas valkoinen turkki sekä luottavainen ja iloinen olemus kuitenkin kertovat, että Touholla lienee ollut koti vielä ihan lähiaikoina. Kukaan ei ole valitettavasti tätä eläväistä poikaa tarhalta kysellyt, joten Touho etsii kotia nyt Suomesta.

Touho on todella eloisa ja ystävällinen poika. Ehkä pojassa on aavistus terrierin verta, sillä luonnetta tuntuu pojasta ihan kohtuullisesti löytyvän. Vieraisiin ihmisiin Touho suhtautuu ylenpalttisen ystävällisesti ja innokkaasti. Toisten koirienkin kanssa Touho tulee kohtuullisen hyvin toimeen, mutta Touho tahtoo vähän komennella muita pentuja.

Koska Touho on varsin energinen poika, tarvitsee se omistajan, joka jaksaa päivästä, kuukaudesta ja vuodesta toiseen tarjota tälle hyväntuuliselle vauhtiveikolle riittävästi mielekästä tekemistä. Touhosta kasvaa varmasti mainio kaveri sellaiselle omistajalle, joka pitää eloisista ja touhuamista kaipaavista koirista. Jos Touho saisi päättää, haluaisi se matkustaa sinne täydelliseen kotiin niin pian kuin mahdollista!

Viipurin koirat - Touho

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.