Porthos

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pienehkö (n. 30-35 cm)
Syntymäaika: 2019
Sijainti: Snezhannan tarha, Viipuri

4.8.2021
Porthos sai kodin Venäjältä.

22.4.2021
Pieni Porthos on vähän ujonpuoleinen poika, joka on asunut tarhalla jo yli vuoden. Porthos toivoisi kovasti omaa kotia tai hoitopaikkaa Suomesta.

Snezhanna kertoo, että hänen saapuessaan tarhalle viime vuonna Porthos oli hyvin ujo ja varovainen poika. Vapaaehtoiset totuttivat sitä hiljalleen hihnaan ja alkoivat viettää sen kanssa aikaa. Kas kummaa, ujo Porthos reipastuikin kovasti ja tätä nykyä se osaa kulkea hyvin hihnassa ja innoissaan odottaa häntä heiluen vapaaehtoisten saapumista ja seurusteluhetkeä ihmisten kanssa. Porthos edistyi niin paljon, että se onnistui jopa löytämään oman kodin venäläisestä perheestä. Onnea ei kestänyt kauaa, sillä perheen mukaan yhteiselo lasten kanssa ei toiminut. Luopumisen syy kummastutti Snezhannaa, sillä tarhalla Porthos on tullut hyvin juttuun myös lasten kanssa. Oli asia niin tai näin, Snezhannan suosituksesta emme kuitenkaan varmuudeksi tule sijoittamaan Porthosta perheeseen, missä on pieniä lapsia. Porthoksen tulevassa kodissa ei saisi myöskään olla kissoja eikä pieniä koiria.

Tarhalla Porthos asuu samassa aitauksessa aikuisen sitä itseään isomman uroksen ja nartun kanssa eikä yhteiselossa ole ongelmia. Koska Porthos on edistymisestään huolimatta kuitenkin varovainen poika, etsimme sille kotia rauhallisesta ympäristöstä ja mieluiten aikuisperheestä.

Koska emme itse pääse nyt tapaamaan koiria tarhoilla, suhtaudumme jokaiseen pentuun tai nuoreen koiraan siten, että se tulee olemaan kotioloissa vähintään aluksi arka. Siksi luovutamme suoraan tarhoilta tulevat pennut ja nuoret koirat ainoastaan koteihin, jotka täyttävät seuraavat ehdot:

-koirakaveri odottamassa
-rauhallinen asuinympäristö
-aikuiskoti
-oma, aidattu piha (mieluiten omakotitalo)

Viipurin koirat - Porthos 25.4.2021

Lähetäthän hakemuksen ainoastaan silloin, jos voit tarjota em. kriteerit täyttävän kodin. Jos kriteerit eivät täyty kohdallasi, tutustu Suomessa sijaiskodeissa oleviin koiriimme. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.