Arno

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (n. 35-40 cm)
Syntymäaika: 2012

4.6.2014
Arno sai kodin venäläisen kotihoitajansa luota.

26.1.2014
Tiikeriraidallinen ja matalajalkainen Arno on kovin persoonallisen näköinen poika. Arno on kiltti ja nöyrä poika, joka etsii rauhallista kotia.

Arnoa on onnistanut sen verran, että se pääsi Irinan tuttavan luo kotihoitoon. Oma, lopullinen koti Suomesta on silti Arnon toiveissa ykkösenä.

Arno suhtautuu vieraisiin ihmisiin ystävällisesti, mutta vähän varovaisesti. Arno antaa itsestään kovin kiltin ja nöyrän vaikutelman, vähän sellaisen, kuin poika pyytelisi anteeksi olemassaoloaan. Voi olla, että jännittävä tilanne tarhan edustalla hämmensi myös poikaa, mutta uskomme silti, että rauhallinen koti olisi Arnolle kaikkein sopivin. Kotihoitaja kertoo, että Arno ei viihdy metelissä.

Arno asuu Viipurissa kotihoidossa, joten siellä Arno pääsee harjoittelemaan niin hihnassa kävelemistä kuin muitakin arjessa tarvittavia koirantaitoja. Silti muutto uuteen kotiin on Arnolle jännittävä asia, ja uuden omistajan tulee varautua pojan rauhalliseen totuttamiseen uuden elämän ja asuinpaikan vaatimuksiin.

Arno on arvioitu noin kaksivuotiaaksi pojaksi. Arno on korkeudeltaan varsin matala, noin 35 cm, mutta rakenteeltaan jykevähkö. Arno on jo kastroitu ja rokotettu ja olisi aivan valmis muuttamaan omaan kotiin. 

Viipurin koirat - Arno

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.