Laventeli

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2012

27.6.2013
Laventeli sai kodin Saksasta.

2.6.2013
Laventelin koti peruuntui ja kaunokainen odottaa yhä sitä oikeaa Irinan tarhalla.

21.5.2013
Laventeli sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

27.4.2013
Laventeli ja siskonsa Lilja ovat vähän kuin kaksi marjaa: ainoastaan Laventelin kauniin harmaat silmänympärykset erottavat nämä kaunokaiset.

Laventeli ja sen sisarukset LeeviLinusLudwigLuciaLilja ja Lydia tuotiin Irinan tarhalle kodista: vaikka seitsikko on erittäin kaunista ja persoonallista porukkaa, ei emon omistaja ollut jaksanut nähdä vaivaa kotien etsimiseksi pennuille, vaan hän oli kyydinnyt koko porukan tarhalle. Irinan läksytysten saattelemana omistaja lähti kotiin, ja ehtona pentujen ottamiselle tarhalle oli se, että omistaja käy sterilisoimassa emokoiran heti vain kuin mahdollista.

Laventeli on uskomattoman kaunis tyttö: harmaat silmänympärykset antavat tytölle hyvin tarkkaavaisen ilmeen. Laventelista tulee kasvamaan vielä upea kaunotar!

Luonteeltaan Laventeli vaikuttaa rauhalliselta ja harkitsevaiselta. Ystävällisesti Laventeli tulee tervehtimään meitä tarhalla kävijöitä, mutta tytön ilme kertoo, että se aavistuksen jännittää tilannetta. Kuitenkin Laventelia saa silitellä ja ottaa syliin, joten ei tyttö meitä sen enempää pelkää. Kotiin päästyään Laventeli reipastuu varmasti hetkessä reippaaksi tytöksi.

Laventelista kasvanee keskikokoinen tyttö. Laventeli etsii kotia, jossa jaksetaan satsata nuoren tytön kouluttamiseen ja kaikkeen mukavaan yhteiseen puuhailuun. Kunhan sellainen koti löytyy, on Laventeli aivan valmis sinne muuttamaan!

Katso video sisaruksista:

Viipurin koirat - Laventeli, Linus, Ludvig, Leevi & Lucia

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.