Sam

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: siro keskikokoinen (n. 45-50 cm)
Syntymäaika: 7/2017

25.2.2018
Sam kastroitiin Viipurin Koirat ry:n tuella.

31.12.2017
Voi pientä Samia! Sam iloitsee kovin kun aitausta lähestyy. Pieni häntä viuhtoo puolelta toiselle kun Sam yrittää päästä muiden pentujen takaa vastaan ovelle.

Oven avautuessa pientä poikaa alkaa jännittää, eikä se uskaltaudu kosketusetäisyydelle. Sam jää kuitenkin pyörimään ympärille ja tarkkailemaan uteliaana ihmisiä.

Sylissä oleminen on uutta ja jännittävää Samille. Kauniisti poika kuitenkin istuu sylissä ja katselee hiukan hölmistyneenä ympärilleen. Valitettavasti Sam ei muuta näe kuin kymmeniä muita koiria ja tarhan aidat ympärillä. Sam hylättiin ja sen tie vei Irinan tarhalle.

Sam on kaunis pentu ja sen katseessa on jotain sydäntä sulattavaa. Kasvaessaan Samista tulee varmasti komea herrasmies. Sam toivoo että uusi sivu sen elämässä kääntyisi pian, sillä tarha ei ole paras kasvuympäristö hiukan ujolle pennulle. Sam haluaisi kotiin, jossa voisi turvallisesti kellahtaa syliin rapsutettavaksi, eikä sitä enää hylättäisi oman onnensa nojaan. Kotiin, jossa sen ei tarvitsisi kilpailla huomiosta kymmien muiden pentujen joukossa.
Varovainen Sam ansaitsisi myös mahdollisuuden päästä opettelemaan kaikkia kotikoiran tapoja, kuten hihnakävelyä oman ihmisen kanssa, sisäsiisteyttä ja yksinoloa kotona tietäen että oma perhe palaa takaisin sen luokse.

Viipurin koirat - Sam 17.1.2018

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.