Dina

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2015

7.10.2015
Dina sai kodin yhdistyksen ulkopuolelta.

1.9.2015
Ihmisrakas nuori Dina-tyttö löytyi kadulta ja odottaa nyt Irinan tarhalla pääsyä omaan loppuelämän kotiin.

Dina löytyi loppukesällä kadulta yksinään harhailemasta. Tytön huoltajaa ei näkynyt eikä kuulunut, joten Dina katsottiin parhaaksi korjata talteen Irinan tarhalle. Joutuminen isolle koiratarhalle on ollut hämmentävä kokemus Dinalle eikä se oikein ymmärrä, miksi on sinne joutunut.

Dina suhtautuu hyvin ystävällisesti vieraisiin ihmisiin. Se tulee reippaana tekemään tuttavuutta ja utelias kuono nuuhkii ilahtuneena vaatteet ja kasvot. Ihmiset ovat Dinasta ihania eikä se ymmärrä, miksei se pääse ihmisten mukaan vaan jätetään aitauksen sisäpuolelle. Välillä tyttö istuu portilla katsellen haikein mielin pois päin kuin omistajaansa odottaen ja kaivaten. Dinan omistaja tuskin kuitenkaan palaa tyttöänsä enää koskaan hakemaan, joten sen ainoa toivo on löytää kunnollinen koti Suomesta.

Dinalla on varmasti ollut joskus oma ihminen, sillä se tuntuu suhtautuvan kovin avoimin mielin ihmisiin. Kotikin sillä on saattanut olla, mutta se on vain arvailua. Tulevan omistajan on varauduttava opettamaan Dinalle monia kotikoiran tapoja alusta lähtien, sillä tyttö ei välttämättä tiedä mitä esimerkiksi sisäsiisteys tarkoittaa tai kuinka hihnassa kuljetaan nätisti.

Dina on nuori tyttö, joka on juuri hylätty ja sillä on koko elämä vielä edessään. Jos kodissasi on nuoren ja iloisen tytön paikka vapaana, aikaa riittävästi ja rakkautta rajattomasti, voisi Dina haluta muuttaa juuri teille!

Viipurin koirat - Dina 5.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.