Reina

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

21.10.2012
Reina sai kodin Saksasta.

13.9.2012
Reina on suloinen pörröturkkityttö, joka luonteeltaan on kuitenkin kaikkea muuta kuin lapanen. Reinalla riittää omaa tahtoa ja rohkeutta - hyvällä tavalla.

Reina ja siskonsa Riemu sekä Rilla löydettiin kovin ikävän perinteiseen tapaan viipurilaiselta mökkialueelta, kesälomakauden loppuessa. Tytöt olivat syntyneet kesäkuun alussa, viihdyttäneet emokoiransa perhettä pari kuukautta, ja sitten, lomien loputtua, jätetty sinne odottamaan karua kohtaloa. Kaikeksi onneksi naapurimökin omistaja huomasi pihassa vinkuvat yksinäiset pennut ja hälytti Irinan korjaamaan tyttöset talteen.

Reinalla on siskoksista eniten itsevarmuutta ja tyttö onkin takuulla näyttämässä kaapin paikkaa muille pennuille, jos kokee siihen aihetta. Mutta sehän kuuluu pentujen elämään, pieni tahtojen ja voimien mittely. Ihmisiä kohtaan Reina on oikein ystävällinen ja sydämellinen pentu, jota vielä ihan hiukan jännittää sylissä oleminen. Hetken siinä oltuaan Reina kuitenkin rauhoittuu ja alkaa nauttia saamastaan huomiosta ja rapsutuksista.

Reinasta varttuu takuulla tekemistä ja touhua sekä varmaan myös vähän koirakoulua kaipaava tyttö. Jos olet etsimässä harrastuksiin ja muuhun aktiiviseen elämään sopivaa pentua, voi Reina sopia kuvioon mainosti. Reina voisi matkustaa Suomeen jo pian, kunhan se oikeanlainen koti olisi ensin tiedossa.

Katso video Reinasta kavereineen:

Viipurin koirat - Pentuja 6.10.2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.