Rilla

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

12.8.2013
Rillan kuulumisia:

"Rilla on nyt reilun vuoden ikäinen reipas ja villi, mutta tottelevainen tyttö. Kaikki on mennyt todella hyvin, joka päivä Rilla oppii uutta ja näkee uusia jännittäviä juttuja. Rilla on joka päivä mukana hevostallilla peuhaamassa ja pitää huolen poneista:) Olemme nyt kesällä olleet myös mökillä, ja Rilla oli koko ajan uimassa ja kahlaamassa (oppi uimaan).

Rilla on tänään ollut sterilointi leikkauksessa, nyt toivomme, että Rilla jaksais pari päivää ainakin levätä kunnolla:)

Iso kiitos teille meidän ihanasta Rillasta!"

9.10.2012
Rilla muutti Suomeen.

13.9.2012
Rilla on varsin rauhallinen tyttönen, joka mielummin tuumailee hetken kuin suinpäin säntäilee minne sattuu. Rilla onkin vähän sellainen pieni, pörröinen filosofi.

Rilla ja siskonsa Reina sekä Riemu löydettiin kovin ikävän perinteiseen tapaan viipurilaiselta mökkialueelta, kesälomakauden loppuessa. Tytöt olivat syntyneet kesäkuun alussa, viihdyttäneet emokoiransa perhettä pari kuukautta, ja sitten, lomien loputtua, jätetty sinne odottamaan karua kohtaloa. Kaikeksi onneksi naapurimökin omistaja huomasi pihassa vinkuvat yksinäiset pennut ja hälytti Irinan korjaamaan tyttöset talteen.

Rilla on siskoksista suurin ja rauhallisin. Rillan tyyntä mieltä ei tunnu hätkähdyttävän juuri mikään - tai no, kyllähän herkkutarjoilut saavat Rillankin tassuihin vipinää, ja tyttö kipittää siskojensa perässä pentuaitauksen laidalle kerjäämään herkkuja.

Rilla on ystävällinen ja ihmisiin mutkattomasti suhtautuva pentu. Muiden pentujen leikeissä Rilla menee mukana kuin kala vedessä, mutta siskojensa tapaan Rillaltakin löytyy sen verran omaan tahtoa, että leikin yltyessä liian raisuksi pistää Rilla riehuvat pentukaverit äkkiä järjestykseen. Rilla voisi muuttaa ilahduttamaan uuden omistajansa elämää Suomessa jo hyvin pian.