Gosha

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 25.5.2012

2.10.2012
Gosha sai kodin!

27.8.2012
Olga sai kesän korvella tarhansa portin taakse venäläisittäin normaalin lähetyksen. Torvea soittavin tervehdyksin poistui Skoda paikalta, mutta jätti jälkeensä laatikon, joka sisälsi emon ja neljä suloista pentua.

Ei auttanut Olgan muu kuin köörätä jo muutenkin täyteen tupaan viisi uutukaista tulokasta. Nyt viisikko etsii kotia.

Gosha uskollinen ystävä! Ainakin, jos tuohon katseeseen on luottaminen! Gosha-poika on vähän kuin siskonsa Gadi: harkitsevainen ja pohtivainen. Mutta ei silloin, kun ruokakupit kolisevat tai sisarukset heräävät päiväpainiin. Tuolloin Gosha painelee mutkatta muiden mukana!

Goshasta saisi helposti koulutettua melkein mitä vain. Vaikuttaa kuin Gosha olisi suorastaan aloittanut jo kieliopinnotkin ymmärtääkseen paremmin mitä sille yritetään kertoa. Gosha on kiva poika, jolla metkut eivät ole ihan ensimmäisenä mielessä, mutta pentumaiseen tapaan kyllä; ne ovat piilossa takataskussa. Pojan emo on rauhallinen terrierisekoitus Zulia.

Pennut ovat valmiita muuttamaan omaan kotiin muutaman viikon kuluessa, joten ovat nyt varattavissa maailman valloitusta varten. Luethan huolella adoptio-ohjeemme, jos kiinnostuit pojannassikasta.   

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.