Randy

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2011

13.5.2012
Randysta tuli suomalaiskoira!

---

4.3.2012
Randy on todella mahtava poika: sopivan rauhallinen, avoin ja reipas. Randyä ei voi oikein liikaa kehua, poika vaan on niin täydellisen mukava.

Ja kaiken lisäksi Randy on kovin komea, kunhan ikävästi jo vähän takkuun mennyt turkki selvitetään. Randy on edelleen tasapainoinen, ystävällinen ja sympaattinen nuorimies, joka tulee tervehtimään kaikkia tulijoita avoimesti ja uteliaasti. Randy tulee mainiosti toimeen myös toisten koirien kanssa. Randy soveltunee monenlaiseen kotiin: poika ei tarhalla juurikaan hauku, joten kerrostaloasuminenkaan ei varmasti olisi mahdottomuus. Kuka Randyn itselleen varaa, saa siitä itselleen todella hienon parhaan ystävän!

13.2.2012
Reipas Randy on ihan täydellinen koiraherran alku: komea, ystävällinen, avoin ja iloinen. Randy ei ujostele sen enempää vieraita ihmisiä kuin koiriakaan. 

Randy tuntuu olevan sinut heti kaikkien kanssa eikä murehdi sen enempää menneitä kuin tulevaakaan. Randy viihtyisi todennäköisesti parhaiten liikunnallisessa kodissa, jossa fiksulle pojalle jaksetaan tarjota riittävästi tekemistä. Randy voisi innostua vaikka tottelevaisuuskoulutuksesta, jos omistajalla riittää intoa harrastamiseen. Pääasia Randylle on kuitenkin löytää koti, jossa pojan kanssa elämiseen sitoudutaan seuraaviksi yli kymmeneksi vuodeksi – tuo elämä eteen sillä aikaa mitä tahansa.

Randy odottelee uutta omistajaansa Irinan tarhalla. Randyn arvioidaan syntyneen elokuussa 2011. Poika voi matkustaa Suomeen ilostuttamaan uutta kotiaan vaikka heti.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.