Sapsan

Sukupuoli: uros
Koko: pieni
Syntymäaika: 10/2011

25.2.1012
Sapsanin (nyk. Shefki) kuulumisia omasta kodista:

"Shefki on nyt kolmatta päivää meillä, ja kaikki on tähän asti mennyt loistavasti! Aluksi ujostutti kovasti sisällä, mutta nyt poika on reipastunut hurjasti! Shefki vaikuttaa täysin terveeltä, turkki on kiiltävä ja hyväkuntoinen, pentu syö ruokansa suurella ruokahalulla, ja maha ei ole ollut löysällä, vaikka on kokenut paljon muutoksia, ja matokuurikin on päällä. Yhdet pissat on vasta tullut sisään sillä välin, kun oltiin pari tuntia poissa kotoa, muuten on pissat ja kakat tehnyt ulos.

Shefki rakastaa ulkona lumihangessa peuhaamista, ja haluaisi jo kovasti tutustua naapurin koiriin, joita nähdään usein ulkona (meillä asuu samassa rapussa 6kk vanha kultainen noutaja, joka kiinnostaa kovasti Sefkiä). Eläinlääkäri on varattu ensi viikon loppupuolelle. Yöt poika on nukkunut omassa pedissä hyvin ilman yöllisiä heräilyjä tai itkuja. Nukkuu kuin tukki siihen saakka, kunnes ensimmäistä kertaa aamulla vilkaistaan kelloa.

Ollaan kyllä täysin rakastuneita vauvaamme, ja tuntuu vieläkin vähän uskomattomalta, että meillä on nyt koira talossa. :) Kaikki on siis tähän mennessä mennyt hyvin, toivottavasti jatkuu samalla mallilla jatkossakin."

23.2.2012
Sapsan sai kodin.

9.1.2012
Sapsanille, sen siskolle Alechkalle ja emolle Steshalle tehtiin kovin julmasti: äitikoira pentuineen oli heitetty roskalaatikkoon ja jätetty sinne odottamaan kurjaa loppua. Laatikon pohjalla ne olivat tapittaneet ihmeissään, kun kohtalo oli puuttunut peliin ja tuonut roskalaatikolle ystävällisen ohikulkijan. Tämä oli toimittanut äitimuori kahden pienen pentunsa kanssa Olgan hoiviin.

Nyt pennut ovat varttuneet jo siihen ikään, että äidin ja pentujen tiet voivat erota. Sapsan on reipas ja hauska nuori mies, joka vain odottaa, että pääsisi valloittamaan maailmaa Olgan koirahuoneen ulkopuolella. Sapsanin äiti Stesha on varsin pienikokoinen koira, joten tuskin Sapsanistakaan varttuu mitään varsinaista jättiläistä. Pienehkökin koira vaatii silti tekemistä, hoitamista ja tapakasvatusta siinä kuin isommatkin.

Sapsanin arvioidaan syntyneen lokakuun puolivälissä 2011. 

Sapsanjoutuu odottamaan rokotusten astumista voimaan vielä hetken, mutta heti kun ne ovat kunnossa, on poika valmis muuttamaan uuteen kotimaahansa.