Olgan Lucky

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 2010

29.8.2013
Luckyn (nyk. Viivi) kuulumisia:

"Asutaan nykyään Miehikkälässä isossa omakotitalossa, jossa on aidattu piha, ja Viivi rakastaa ulkona juoksemisesta Veeti-koiran kanssa. 

Viivi käyttäytyy nykyään aika hyvin hihnassa ja ei hauku pyöräilijöille, mutta vastaan tulevat koirat ovat vielä haukun aihe. Viivi ei enää pelkää ihmisiä vaan suorastaan hyppää vieraitten syliin, jos joku tulee kyläilemään.

Viivi ja Veeti ovat alusta lähtien tulleet todella hyvin toimeen ja ovat erottomattomat!

Eli tyttö voi loistavasti ja on päässyt hyvään kotiin :)"

22.6.2012
Lucky-tyttönen pääsi omaan kotiin.

24.5.2012
Lucky on eloisa ja aurinkoinen tyttö. Lucky kaipaa omistajaa, joka osaa opastaa tyttöä sellaisissa asioissa, jotka tyttöä vielä vähän jännittävät. Lucky pitää kovasti naisista ja lapsista, mutta miehiin Lucky suhtautuu varautuneesti. Ajan kanssa Lucky varmasti tottuu tuttuihin miehiin, mutta vieraat miehet voivat jännittää Luckya myös jatkossa. Lucky suhtautuu humalassa oleviin ihmisiin selkeän pelokkaasti, joten on mahdollista, että Luckyllä on huonoja kokemuksia erityisesti humalaisista miehistä.

Lucky on vilkas ja aktiivinen tyttö, joka rakastaa lenkkeilyä. Jos lenkkipolun varrelle sattuu pienikin lammikko, voi olla varma, että Lucky lähtee veteen kahlaamaan ja läiskyttelemään.

Lucky tulee hyvin toimeen niiden koirien kanssa, joiden seurassa se tällä hetkellä elää, mutta hihnakävelyillä vastaantuleville koirille tyttö alkaa helposti haukkua. Myös ohivilahtavat polkupyörät saattavat saada tytöltä haukut peräänsä.

Vaikka Lucky on kaunis ja suhteellisen pieni koira, tarvitsee se silti omistajan, joka kykenee sitoutumaan tytön pitkäjänteiseen ja johdonmukaiseen totuttamiseen niihin asioihin, jotka Luckya jännittävät tällä hetkellä kovasti. Lucky ei sovellu ensimmäiseksi koiraksi, mutta jo hieman kokemusta omaavalle koiraihmiselle Luckysta tulee vielä aurinkoinen koirakaveri. Lucky voi matkustaa Suomeen vaikka heti.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.