Kasia

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni
Syntymäaika: 2010

31.3.2012
Kasian ei enää tarvitse odottaa tarhalla. Tytöstä tuli suomalainen.

---

Kasia on pieni, suloinen ja kovin kiltti tyttö. Se kuitenkin pelkää isompia koiria ja haluaisi siksi pian pois tarhalta, omaan kotiin.

8.2.2012
Kasian menneisyydestä ei ole sen tarkempaa tietoa. Yhtenä aamuna se oli vain kävellyt Olgaa vastaan läheisellä kadulla ja Olga oli korjannut tytön talteen kovilta pakkasilta.

Elämä isossa koiralaumassa ei kuitenkaan ole Kasialle helppoa. Se pelkää hieman isompia koiria ja vetäytyy siksi syrjään omiin oloihinsa. Ihmisistä Kasia kuitenkin pitää. Uuden omistajan tulee kuitenkin varautua siihen, että moni asia on opetettava Kasialla alusta pitäen: Kasia ei osaa esimerkiksi kulkea hihnassa.

Kasia on noin 35 cm korkea ja se painaa noin 5 kg. Tytön arvioidaan olevan muutaman vuoden ikäinen eli syntynyt noin vuonna 2010.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.