Nuutti

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2012

27.7.2012
Nuutti adoptoitiin Suomeen.

21.6.2012
Nuutti-nuorukainen ei turhia hötkyile, vaan mielummin pohtii hetken, ennen kuin säntää tutustumaan outoihin asioihin. Nuutti vaikuttaa fiksulta ja varsin rauhalliselta pojalta.

Nuutti ja sen pari sisarusta oli löydetty roska-astiasta eräästä Viipurin lähiöstä. Onneksi pennut huomattiin ennen astian tyhjentämistä. Haiseva sisarusparvi toimitettiin Irinan tarhalle etsimään koteja, ja Nuutin siskoja sen suhteen onkin jo lykästänyt. Nuutti odottelee kuitenkin vielä, että kutsu sillekin omaan kotiin kävisi.

Nuutti on vähän enemmän pentujoukon rauhallisesta päästä kuin siitä ihan kaikkein rasavilleimmästä. Mutta harvoinpa yhtäkään pentua voi kovin rauhalliseksi kutsua, ja kyllä Nuuttikin osaa kaikenlaisen riehumisen ja riekkumisen jalot taidot. Mutta niitä onkin tärkeää harjoitella, jotta koirien kieli sujuisi aikuisenakin mutkattomasti.

Nuutista voi varttua hyvinkin aktiivinen nuorimies, kunhan se pääsee omaan kotiin totuttelemaan arkisiin asioihin. Uuden omistajan tulee siis olla valmis panostamaan kaikkeen siihen, mitä nuori koira tarvitsee: riittävästi peruskoulutusta ja rakkautta, riittävästi ulkoilua ja aivojumppaa.

Nuutin ei  enää kauaa tarvitsisi odotella tarhalla, joten ole yhteydessä yhdistykseemme, jos Nuutti-pojan mentävä kolo voisi löytyä elämästäsi.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.