Ponka

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: n. 28 cm, 5 kg
Syntymäaika: 2010

8.9.2012
Pikku Ponka ei ole enää koditon!

31.7.2012
Pikkuruinen Ponka löytyi yksin tallustelemasta keskeltä Viipuria. Kirpun kokoinen koiratyttö on varsin mukava, lempeä, leikkisä, kaunis, pehmeä, ja millä kaikilla muilla sanoilla voisikaan kuvata tätä tyttöä, joka on suloisista suloisin!

Ponka on odotellut tarhalla omistajaansa tovin, mutta kukaan ei ole kysellyt tytön perään. Näin ollen Ponka etsii uutta kotia, ja omistajaa, joka välittää! Siltikin etsimme kotia ja ihmistä, joka ei pienen koon ja suloisen ulkomuodon anna hämätä. Ponka on koira koirien joukossa koiran tarpeineen eli pelkäksi taskukoiraksi Ponkaa emme luovuta.  
Parivuotias Ponka-tyttö on leikattu ja se pärjää hyvin muiden koirien ja kissojen kanssa. Löytyisikö Sinun kodistasi ja elämästäsi kolonen, joka kaipaisi lämpöä ja aktiviteettia pienen koiratytön muodossa?

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.