Torr

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2011

3.10.2012
Torr adoptoitiin Suomeen.

23.8.2012
Torr on täynnä reipasta energiaa! Poika viuhtoo tuulen lailla siellä, missä vain jotain tapahtuu. Toiset koirat ja vieraatkin ihmiset ovat kovasti tämän iloisen pojan mieleen.

Torrin sukupuusta saattanee löytyä karkeakarvaista mäyräkoiraa tai ehkä jotain terrieriä. Reipas ja vähän rämäpäinenkin luonne viittaa siihen, että jotain tämäntapaisia rotuja on pojan taustalla.

Torr on iloinen poika, joka rakastaa leikkimistä ja tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa. Tosin koirakaverinkin on syytä olla leikkisä tyyppi, sillä kovin rauhallinen koira voi Torrin loppumattomaan energisyyteen vähän kyllästyä. Eikä Torrin tuleva omistajakaan voi olla liikaa sohvalla makoilua rakastava, sillä tämä poika tulee tarvitsemaan paljon liikuntaa ja muuta kivaa koiramaista tekemistä.

Olgan luona Torr on oppinut kulkemaan taitavasti hihnassa eikä yksinjääminenkään tuota ongelmia, tosin Olgan luona Torrilla on aina lauma muita koiria seuranaan. Kissatkin ovat Torrin mielestä ihan kivoja kavereita. Torr on nyt noin vuoden ikäinen ja poika voisi omasta puolestaan muuttaa Suomeen vaikka heti.

Torr on mukana alla olevassa videossa:

Viipurin koirat - Kodittomia koiria Olgan tarhalla 11.8.2012

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.