Liulia

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 30 cm, 3 kg)
Syntymäaika: 2010

15.6.2012
Pikkuinen Liulia muutti omaan kotiin.

26.4.2012
Pikkuinen Liulia-tyttö rakastaa yli kaiken ihmisten huomiota. Herttainen ja aurinkoinen Liulia on hyväntuulisuuden perikuva, jonka seurassa on kenenkään vaikea olla huonolla tuulella. Liulia on omasta mielestään parasta, mitä ihmisiä vastaan voi tulla: Liulia tanssii, Liulia kiipeää syliin, Liulia painaa pään kaulaa vasten ja nuolaisee poskea. Kuka voisikaan tätä aivan pikkuruista ja niin loputtoman iloista tyttöä mitenkään vastustaa! Liulia on kerta kaikkisen sydämiä sulattava tuttavuus.

Liulia on oppinut hihnassa kulkemisen taidon jo hienosti. Samoin tytöltä sujuu yksinjääminen nätisti. Liulia asuu nyt usean muun koiran kanssa Olgan kotona, ja tyttö tulee mainiosti toimeen kaikkien kanssa.

Vaikka Liulia on pieni ja suloinen tyttö, on se silti oikea koira, jolla on koiran tarpeet: vaikka Liulia rakastaa sylissä istumissa ja kainalossa köllöttelyä, tarvitsee silti myös riittävästi lenkkeilemistä ja kaikenmoista koiramaista tekemistä. Kun kainalolöhöilyt ja reippailu ovat tasapainossa, on yhteiselämäkin kaikkein mukavinta.

Liulia on sterilisoitu, nuori tyttö, joka voisi matkustaa uuteen kotiin vaikka heti!

Katso video Liuliasta:

Viipurin koirat - Liulia