Filia

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen, matala (n. 35 cm, 18kg)
Syntymäaika: 2011

20.12.2012
Filia sai kodin.

16.11.2012
Filia loikkasi Suomeen ja tutustuu nyt suomalaisen koiran arkeen sekalaisessa koiralaumassa ja on kotihoidossa tutustunut myös kissoihin. Filian ensipäivät ovat sujuneet varsin mallikkaasti. Poika tulee toimeen kaikkien kanssa eikä kiusaa kissojakaan. Hoitotoimenpiteet, kuten pesut ja eläinlääkärin tutkimukset eivät haittaa ja kaikilla tuntuu olevan tästä pötkylästä vain hyvää sanottavaa. Filia kävelee hienosti hihnassa, joten eiköhän tämäkin pikku ukko ole ennen ollut kotikoirana.

Filia on kotihoidossa Turun lähellä Riihikoskella.

5.7.2012
Filia on noin vuoden ikäinen. Lyhyissä jaloissaan, pitkänlaisessa vartalossaan ja nauravaisella ilmeellään se saa jokaisen vastaantulijan hymyilemään.

Filia on sydämellinen ja reipas nuori miehen alku, joka tuntuu pärjäävän koirakavereiden kanssa. Se osaa kävellä hihnassa mallikkaasti eikä se Olgan kotoaan poistuttua ole alkanut askarrella paikkojakaan uuteen malliin. Pientä hihnakävelyopettelua sekä suomalaisiin tapoihin sopeuttamista poika tietenkin kaipaa, mutta muuten koirapoika on kovinkin jo kotikelpoinen.

Filia on kastroitu, sillä on passi ja rokotukset kunnossa, joten poika voi muuttaa omia kotikatuja ilahduttamaan hyvinkin pian.

Filia on mukana tällä videolla:

Viipurin koirat - Kodittomia koiria Olgan tarhalla 11.8.2012

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.