Vanja

Sukupuoli: uros
Koko: pieni-keskikokoinen (n. 40 cm)
Syntymäaika: 2008

15.6.2012
Vanja sai kodin Suomesta.

15.3.2012
Vanja on kiltti, pieni poika, jonka emäntä kuoli hiljattain. Ystävällinen Vanja toivoo löytävänsä pian uuden, hyvän kodin Suomesta. Irinan puhelin oli soinut myöhään eräänä iltana. Puhelimessa oli ollut nainen, joka oli ilmoittanut, että pieni Vanja-poika pitäisi hakea heti hänen menehtyneen äitinsä asunnosta pois, tai muuten hän laittaa pojan kadulle. Kiireesti Irina veti takin niskaansa ja lähti hakemaan Vanjaa luokseen.

Vanja on tottunut asumaan sisällä, joten poika on sisäsiisti ja muutenkin varsin hyvät tavat omaava nuorukainen. Vanja rakastaa kovasti nukkua kainalossa, joten selvästi pojan paikka on öisinkin ollut omistajansa vieressä.

Vanja tulee hyvin toimeen toisten koirien ja myös kissojen kanssa. Eikä lapsistakaan Vanjalla ole mitään pahaa sanottavaa. Vanja etsii kotia, jossa kiltistä ja ystävällisestä pojasta ollaan valmiit pitämään huolta seuraavat yli kymmenen vuotta. Vanja odottaa kovasti kutsua Suomeen, jonne poika onkin valmis muuttamaan vaikka heti.

Katso video Vanjasta: 

Viipurin koirat - Vanja

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.