Jessi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

20.12.2012
Jessi sai kodin.

6.11.2012
Ujo Jessi pääsi kotihoitoon Suomeen reipastumaan ja lähettää terveiset koirakuumeisille. Jessi on kotihoidossa Kerimäellä.

Jessi on selvinnyt ensimmäisestä kotihoitoviikostaan kiitettävin arvosanoin ja on kaikin puolin hieno tyttö. Jessi on reipastunut kovasti ja tulee hyvin toimeen toisten koirien ja kissojenkin kanssa. Ulkona Jessillä riittää virtaa, kuten pennulla kuulukin, mutta sisällä pieni osaa rauhoittua omien touhujensa ja lelujensa ääreen. Jessi saa kotihoitopaikassaan temmeltää vapaana pihalla, eikä lähde tutkimusmatkoille, sillä luoksetulo kutsuttaessa on myös hallussa.

5.10.2012
Jessi on valloittava, hassu tyttö, joka koikkelehtii pitkine koipineen aina siellä, missä tapahtuu!

Jessi ja Tango lienevät sisaruksia. Ainakin tyttöset oli hylätty yhtä aikaa Irinan tarhalle, aivan kuin ihan liian monet muutkin pennut tänä syksynä. Tytöt yllättivät Irinan aamulla, kun ne kömpivät tarhan edessä asustavan vahtikoiran kopista ujosti vastaan. Eipä siinä auttanut muu kuin siirtää pennut jo ennestään kovin täyteen pentuaitaukseen.

Vaikka Jessiä aluksi vähän ujostuttikin uudessa paikassa, ei alkujännityksestä ole nyt kuukauden tarhalla asumisen jälkeen tietoakaan. Valloittavasti Jessi loikkii ja koikkelehtii pitkine koipineen muiden pentujen joukossa, ja kiireesti pomppii myös vieraita ihmisiä vastaan. Tästä tytöstä joku saa vielä iloisen, reippaan ja mukavan lenkkikaverin!

Jessin arvioidaan syntyneen kesäkuun alkupuolella. Tytön rokotukset ovat voimassa, joten kutsu Suomeen voisi käydä vaikka heti!

Katso video Jessistä kavereineen (Jessi on videon oikeassa laidassa):

Viipurin koirat - Pentuja 6.10.2012

Kotihoidossa olevien koirien kyselyihin vastaavat Noora ja Susanna. Yhteystiedot ja soittoajat löytyvät yhteystiedot-sivuilta. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.