Klaus

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: Keskikoinen-suuri
Syntymäaika: n. 2009

22.9.2012
Klausille löytyi koti.

25.9.2011
Klaus on komea nuorukainen, joka joutui Irinan tarhalle perheessä ilmenneen allergian takia. Klaus on ilmiselvä sakumix, jolla löytyy virtaa ja energiaa. Klaus on vähän ihmeissään tarhaelämästä ja toivoisi pian pääsevänsä uuteen kotiin.

Stressaavassa tarhaympäristössä Klaus ei oikein tule toimeen muiden urosten kanssa. Paras koti olisikin harrastavassa perheessä ainoana koirana tai tyttökoiran kaverina. 

Klaus on varsinainen hymypoika: kaikki on kivaa ja ihanaa, ja siksi energiaa riittääkin siinä kuin pienessä kylässä. Tarhaelämä takuulla kyllästyttää nuorta poikaa ja kun joku ihminen vihdoin saapuu aitaukseen, ei riemulla ole rajoja. Energisyydestään huolimatta Klaus on oikein fiksu poika, joka hyvin nopeasti oppi, että vain rauhoittumalla ja istumalla saa huomiota ja herkkuja. Klaus siis oppinee varmasti nopeasti myös uuden kodin tavoille, kunhan sille tarjotaan riittävästi myös mielekkäitä tapoja purkaa tekemisen tarmoa: Klausin suonissa virtaa varsin todennäköisesti saksanpaimenkoiran verta, joten kaikenlainen harrastaminen sopii pojalle varmasti paremmin kuin hyvin! Kooltaan Klaus on vähän saksanpaimenkoiraurosta pienempi.

Katso video Klauksesta:

Viipurin koirat - Klaus

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin.