Belka

Sukupuoli: narttu
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 2009

18.11.2012
Belka on adoptoitu.

15.9.2012
Belka on rauhallinen ja ystävällinen terrierirouva, joka pitää kovasti rapsutuksista ja huomiosta.

Belka oli hylätty aivan viimeisillään mittailemaan Viipurin katuja, mutta onneksi Olga kuuli pienestä yksinäisestä koirarouvasta ja pelasti sen luokseen synnyttämään ja kasvattamaan pennut. Belka pyöräytti maailmaan neljä reipasta pentua toukokuun lopussa. Nimekseen suloiset pentuset saivat Chuk, Chip, Chunga ja Changa.

Pennut ovat jo lentämässä maailmalle, joten Belka-emokin kaipaisi kovasti omaa kotia. Belka on varsin rauhallinen ja tasainen tyttö, joka tuntuu sopeutuvaiselta ja mutkattomalta. Tosin saattaa olla, että kun nuoren emon taakka helpottaa ja Belka pääsee viettämään huoletonta koiranelämää omaan kotiin, voi tytöstä kuoriutua nykyistä vilkkaampi terrierityttö.

Belka tulee hyvin toimeen Olgalla asuvien muiden koirien kanssa. Miltään räksyttäjältä Belka ei vaikuta, joten mikä ettei kerrostaloakin voitaisi ajatella tytölle asumismuodoksi. Belka on kuitenkin vielä nuori koira, joka tulee tarvitsemaan sopivan aktiivista elämää ja sellaisen omistajan, joka tosiaan jaksaa sitoutua elämään Belkan kanssa ainakin seuraavat kymmenen vuotta. Belka olisi omasta puolestaan valmis muuttamaan Suomeen vaikka heti.

Katso video Belkasta:

Viipurin koirat - Belka

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.