Jackie

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: pieni (n. 30 cm, 4 kg)
Syntymäaika: 2010

27.7.2012
Jackie matkasi omaan kotiin.

13.6.2012
Jackie on iloinen ja aktiivinen poika, joka rakastaa leikkimistä ja juoksemista. Pienestä koostaan huolimatta Jackie kaipaa aktiivista omistajaa, sillä pelkäksi sohvaperunaksi ei tästä pojasta ole.

Jackien kanssa ei takuulla tule tylsää: tästä pikkumiehestä kun ei energia ihan hevillä lopu, joten jos ei uusi omistaja jaksa tarjota pojalle riittävästi sallittua puuhailtavaa, voinee olla, että poika järjestää sitä sitten itse. Mutta reippaille lenkkeille, aktivointitemppujen opetteluun ja muuhun kivaan tekemiseen Jackie on varmasti mitä parhain kaveri.

Olgan luona Jackie on tottunut elämään useiden muiden koirien ja kissojen kanssa. Eläinseura ei tätä sosiaalista poikaa haittaa, päinvastoin: kaikki kivat leikkikaverit ovat aina Jackien mieleen.

Olgan luona Jackie on oppinut kävelemään hihnassa ja kotiin yksinjääminenkin on tullut tutuksi. Molemmat taidot sujuvat pojalta mainiosti.

Jos reippaan pikkumiehen paikka voisi löytyä kotoasi, ole yhteydessä koiravaraajiimme. Jackie on valmis muuttamaan Suomeen heti sopivan kodin löydyttyä.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.