Pavlik

Sukupuoli: uros
Koko: pieni
Syntymäaika: 9.10.2011

3.3.2012
Kuulumisia kodista: "Hei täältä savosta! Pave ollut meillä nyt kaksi viikkoa ja voi sanoa että on kotiutunut kyllä hyvin."

"Pelot erilaisista äänistä alkavat siirtyä taka-alalle ja Onni -sakemannin kanssa humpataan täysin rinnoin. Kumpikin nauttii silminnähden. Vieraita kävi ensimmäistä kertaa ja Pave on kyllä hyvin varautunut, mutta vähitellen alkoi tutustua, ja murina ja haukkuminen loppuivat. Sisäsiistiksi oppiminen etenee vähitellen ja jo aika pitkiä lenkkejä on tehty. Pojat, mies ja minä ollaan kyllä myytyjä tälle Viipurin persoonalle! Persoonasta voidaan kyllä puhua,sillä ei kyllä sovi kategoriaan "tavikset"."

4.1.2012
Lokakuun alussa (8.10.) tapasimme Olgalla käydessämme pikkuisen, joskin hyvin pullean tyttökoiran, jonka tie tarhalle oli käynyt Viipurin katujen kautta.

Syyskuussa eräs rouva oli löytänyt Zuzan kadulta ja vienyt kotiinsa. Kun yllättäen Zuzan maha olikin alkanut kasvaa, oli mahdollisia pentuja pelästynyt rouva toimittanut tytön tarhalle. Seuraavana päivänä eli 9.10.11 synnytti Zuza tarhalla viisi suloista pentua: kaksi tyttöä (Lisa & Vishna) ja kolme poikaa (Pavlik, Tolik & Pyh).

Zuza on pikkuinen ja perimässä on selkeästi mäyräkoiraa. Näin pennuissakin näkyy mäyräkoira enemmän tai vähemmän. Tietenkin, kuten kunnon viipurilaisen koiran kuuluu, on pennuissamme monia muitakin hienostuneita rotuja, ja jokainen pennuista on oma ja omannäköisensä persoonallisuus.

Pavlik on varsin tomera pieni mies, joka ei millään malttaisi istua paikallaan kuvattavana. Poika on kuitenkin hyvin hellä ja syliin päästessään ei sieltä pois haluaisi ollenkaan. Pavlikin mielestä ihan parasta on saada olla lämpöisessä sylissä, tuhista ihan hiljaa ja nukahtaa sitten siihen. Pavlik on valmis matkaamaan Suomeen tammi-helmikuun vaihteessa.