Druzhok

Sukupuoli: uros (kastroitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 5/2011

13.8.2012
Druzhok sai kodin Keski-Suomesta.

7.3.2012
Druzhok on komea, mustanaamioinen nuorimies Olgan tarhalta. Ryhdikkyytensä ansiosta siitä tulee mieleen japanilaiset pystykorvarodut, ehkäpä se onkin samuraiden sukua. Pojalla on kokoa n. 50cm ja painoa parikymmentä kiloa sekä kaupan päälle valtavat korvat, perinteinen viipurilaiskoirien tavaramerkki. Druzhok tulee toimeen niin kissojen kuin koirienkin kanssa. Vieraiden ihmisten suhteen tämä köyhän miehen akita on hieman pidättyväinen, mutta poika on kyllä herkuilla lahjottavissa. Druzhok on leikattu ja se on syntynyt toukokuussa 2011.

Druzhok etsii tositarkoituksella kotia, jossa nuoren koltiaisen jekkuja ymmärretään ja sen kanssa jaksetaan puuhailla ja lenkkeillä. Hihnakävelyn abc pojalla onkin jo hallussa. Koiraseura tulevassa kodissa on tervetullutta, muttei mikään välttämättömyys. Druzhok on valmis tassuttelemaan Suomeen heti, kun sopiva kotiehdokas on ilmoittautunut!

Katso video Druzhokista:

Viipurin koirat - Druzhok

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.