Pyry

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2011

19.4.2012
Pyry oli vihdoin valmis muuttamaan Suomeen, jossa sen ikioma koti oli odottanut jo pitkään.

---

Voi pientä vauvan tuoksuista, pehmeä tassuista karvapalleroa! Pyry on iloinen ja reipas nuorenmiehen alku, joka kaipaa kovasti omaan kotiin.

24.2.2012
Muutama viikko sitten Viipurissa taivaalta tipahteli isoja lumilämpäreitä. Kinokset kasaantuivat, ja autoilla oli lähes mahdoton päästä kuoppaisia ja lumisia teitä eteen päin. Talvinen keli oli mahdollisesti kuitenkin pienen Pyry-pojan pelastus. Ilman kinokseen jumittumista, ei venäläisrouva auton ratin takaa olisi varmaankaan nähnyt pientä ruskeaa karvakasaa lumikinoksessa. Rouva meni katsomaan lähempää, ja siellä kyhjötti tärisevä, pikkuruinen poika, joka katseli suloisilla silmillään suoraan rouvan sydämeen. Näin Pyry pääsi autokyytiin, joka kuljetti pojan tarhalle. Pyry ei ole kokemastaan järkyttynyt. Hui, hai se painelee muiden mukana mutkitta, nukahtaa paikallensa, kuten pennun kuuluu, ja nukkuu massu kohti taivasta pennun suloista unta.

Pyry on nyt noin 2,5 kuukauden ikäinen, ja valmis matkaamaan Suomeen noin kuukauden kuluttua. Pyry etsiikin kotia, jossa pennun ottamista harkitaan huolella, mutta kun tuo kuukauden harkinta-aika on ohi, ollaan valmiita panostamaan pikkuisen sopeuttamiseen kotikoiran elämään. Pyry tykkää kavereista ja antaisi omistajalleen melkein mitä vain siitä riemusta, että pääsisi tutustumaan suomalaiseen koirakouluun ja oppimaan taitoja, joista kaverit voivat olla vain kateellisia!

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.