Domino

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2009

Dominossa lienee puolet kettua ja puolet pystykorvaa, niin on poika hauskasti värjätty valkoista hännänpäätään myöten. Domino on hyvin kaunis ja persoonallisen näköinen, kooltaan noin pystykorvan kokoinen.

1.8.2011
Domino osaa kävellä hihnassa nätisti ja tottelee joitakin venäläisiä käskyjä. Olgan talossa Domino viihtyy koirakavereiden kanssa tekemättä pahojaan. Yksi pieni pahe pojalla kuitenkin on, se ei sanottavimmin pidä toisista pojista. Tarhalla se on pärjännyt poikienkin kanssa, pienen valvonnan alla, mutta ehdottomasti Domino on tyytyväisin touhutessaan kivojen tyttöjen kera.

Domino on kastroitu ja aloittaisi mielellään koirakoulun Suomen puolella niin nopeasti kuin se oikea koti vain pojan kouluun ilmoittaisi. Olethan yhteydessä koiravaraajiimme, jos haluat Domino-pojasta itsellesi elinikäisen ystävän!

Katso video Dominosta täällä.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.