Lila

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2012

3.10.2012
Lila adoptoitiin Suomeen.

17.8.2012
Lila on täynnä elämäniloa tarhalla asumisesta huolimatta. Lila rakastaa painileikkejä toisten pentujen kanssa, mutta ei Lila taida silti tietää mitään parempaa kuin rapsutukset ja ihmisten seura.

Kauniin harmaa Lila-tyttö on iloinen ja reipas tyttö, joka viettää aikansa nyt Irinan tarhalla. Lila oli päätynyt tarhalle tuttua reittiä: yksinäinen pentu oli tallustanut läheisellä kerrostaloalueella, mistä eräs asiasta huolestunut nainen oli toimittanut pennun tarhalle.

Lila on mukavan avoin ja reipas pentu. Juuri mikään ei tunnu tyttöä ihmetyttävän, vaan uteliaasti se juoksee heti vieraitakin tulijoita vastaan. Lilan hyväntuulisuus tarttuu takuulla, niin aurinkoinen tyttö on aina! Luonnollisesti Lila rakastaa ihmisten lisäksi toisia koiria: tytön voi hyvin usein nähdä mukana paini- ja juoksuleikeissä.

Lila voisi muuttaa Suomeen vaikka heti, sillä tytön rokotukset ovat jo voimassa.

Katso video Lilasta:

Viipurin koirat - Lila

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.