Purik

Sukupuoli: uros
Koko: pieni-keskikokoinen (n. 45 cm)
Syntymäaika: 2010

15.6.2012
Purik sai kodin Suomesta.

2.5.2012
Purik on rauhallinen herrasmies, joka tulee hienosti toimeen niin toisten koirien, ihmisten kuin kissojenkin kanssa. Purik-poika oli viety pietarilaiselle eläinlääkäriasemalle lopetettavaksi. Eläinlääkäri päätti kuitenkin yrittää pelastaa mukavanoloisen nuorukaisen ja kysyi Olgalta, mahtuisiko vielä yksi koditon Olgan hoiviin. Olga ei kauaa empinyt, vaan lupautui ottamaan pojan hoitoonsa.

Purik on jo osoittanut hienosti, että pojan hengen säästäminen oli oikea ratkaisu. Purik on aito herrasmies, joka on kotioloissa rauhallinen poika, mutta pihalla se jaksaa leikkiä ja temmeltää muiden koirien kanssa. Kissat ovat pojalle jokseenkin ilmaa, joten Purik sopeutuisi todennäköisesti myös kissalliseen kotiin.

Purik on vielä nuori poika, jolla on koko elämä edessään. Pahimmat pentuiän hösellykset ovat kuitenkin jo takana, joten voinee sanoa, että Purik on koira parhaassa iässä: reipas lenkkeilykaveri, rauhallinen sohvanvaltaaja ja fiksu ja lempeä paras ystävä.

Pörröturkkinen Purik on valmis muuttamaan Suomeen koska tahansa, kunhan vain löytyy ensin se ihminen, joka haluaa jakaa seuraavat vuodet tämän mukavan  pojan seurassa!

Katso video Purikista:

Viipurin koirat - Purik

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.