Viiru

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 11/2011

23.4.2012
Viiru nyk. Mauri sai kodin kotihoitajansa luota.

15.3.2012
Viiru lähti tarhalta maailmalle, ja opettelee reippaaksi pojaksi kotihoidossa pääkaupunkiseudulla.

4.3.2012
Tarhalla asuminen on muuttanut Viirun valitettavan araksi. Poika kaipaisi kovasti kotia, jossa ujoa pentua jaksetaan totuttaa maailman ihmeellisyyksiin.

Viiru on edelleen kiltti ja ystävällinen, mutta epäröi, kun huomaa pentutaloon tulevan vieraita ihmisiä. Silloin Viirun mielestä on turvallisinta kipittää kopin suojiin ja tarkkailla tulijoita sieltä. Uteliaisuutta pojalla edelleen riittää, mutta ihmisiin se on harmillisesti alkanut suhtautua varoen. Mitä nopeammin poika pääsisi omaan kotiin, sitä helpommin se voittaisi myös ujoutensa. 

28.2.2012
Mahtoiko Viipurin tarhalta vihdoin loppua laatikkopennut? Vai Viipuristako laatikot? Nääs nämä veljekset matkasivat tarhalle varsin erikoisella menopelillä! Oli jälleen aamuyö, tarhan nurkissa kylmää, kolkkoa ja pimeää. Tarhan ulkopuolella ei minkäänlaista liikennettä, näin ollen myös tarhakoirat olivat hiiren hiljaa. Pitkäkyntisen olisi ollut helppo liikkua. Tarhan liepeillä näkyivätkin yöllisen kävijän jättämät jäljet: auton renkaiden lumeen painamat urat ja iso saavi. Kyllä! Isoon saaviin kurkistamalla paljastui koko totuus. Siellä pillittävät pikkuruiset veljekset Viiru ja Pesonen. Kuvaa tarkemmin vilkaisemalla arvaatte varmaan kumpi on Viiru.

Viiru on pieni ja pippurinen, ja varmasti kaikkien kaveri. Viiru rakastaa syliä ja tietenkin veljeään Pesosta! Viiru on noin 3,5 kuukauden ikäinen ja yrittää parhaansa kasvaakseen isoksi pojaksi mahdollisimman nopeasti, sillä vain isot pojat pääsevät kouluun. Niin on Viiru kuullut, ja koirakoulu olisi Viirusta melkein parasta mitä se voisi toivoa. Vielä vähän parempaa on kuitenkin oma lämmin koti, makuupaikka, oma kuppi ja ihminen, joka jaksaisi pitää sylissä ja paijailla pentua.

Viirussa ei ole mitään vikaa, paitsi yksi: Viiru on aivan liian suloinen ollakseen villi pojannaskali! Jos kiinnostuit saavipennuista, täytäthän kotiselvityslomakkeen ja soittelet koiravaraajillemme? Viiru on valmis matkaamaan Suomeen heti, kun oma koti on löytynyt. 

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.