Samali

Sukupuoli: narttu
Koko: karkea arvio - jäänee pieneksi (n. 30 cm)
Syntymäaika: 5/2012

18.11.2012
Samali on adoptoitu.

27.8.2012
Samali on ihana pikkuinen terrierimix, pentu, jonka virta sammuu vain iltaisin, kun valot sammutetaan ja syttyy aamulla taas yhtä nopeaan.

Samalista voisi todeta kuten emostaan: terrieri on terrieri. Ja Samali on terrieri aidoimmillaan: reipas, iloinen ja ah niin loputtoman energinen!

Samali hylättiin parin viikon ikäisenä yhdessä emonsa kanssa eläinklinikan eteen. Klinikan lääkäri hälytti Olgan apuun, ja näin Olga poimi kaksikon turvaan tarhalleen.

Samali on ihana pikkuinen terrierimix, pentu, jolta ei virtaa puutu. Samalin emo on kovin aktiivinen ja touhukas terrierineiti ja Samalissa on paljon samaa. Samali arvostaisi varmasti omistajaa, joka alkaisi harrastaa touhutytön kanssa jotain mukavaa. Se voisi olla aqilityä, etsintää, tokoa, mitä tahansa sellaista jossa terrieritytön aivot saisi pohdittavaa.

Etsimme Samalille loppuiän ihmisystävää kodista, jossa arvostetaan terrierin loputonta touhukkuutta, mielenkiintoa kaikkea kohtaan ja aktiivisuutta, joka sammuu vain iltaisin, kun valot sammutetaan ja syttyy aamulla taas yhtä nopeaan.

Katso video Samalista:

Viipurin koirat - Samali

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.