Toma

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12.6.2012

5.12.2012
Tomasta tuli oululaiskoira.

15.9.2012
Suloinen Toma on herkkä pikkutyttö. Toma osaa tapittaa silmiin niin vetoavasti, että tämän tytön edessä sulaa kenen tahansa sydän.

Toma ja sen veljet Tuli ja Tim syntyivät Olgan tarhalla 12.6.2012. Pentujen emä Gera oli tuotu Olgalle vain muutamaa päivää ennen synnytystä, eikä Olga hennonnut kieltäytyä viimeisillään olevalle nartulle paikan tarjoamisesta. Niinpä Gera pääsi tekemään pesää ja valmistautumaan suureen urakkaan, jonka tuloksena kolme tuhisevaa pentua näki päivänvalon.

Toma on vielä ihan pikkuisen ujo tyttö, mutta hetken sivusta katseltuaan vieraiden touhuja, on Tomakin valmis tekemään tuttavuutta. Suloisen varovasti Toma tulee nuuskimaan tulijoita, tapittaen silmiin niin kovin vetoavasti. Tomaa sievempää pentua saakin etsiä ? tyttö on aikamoinen pikkuprinsessa.

Toman emo Gera on pieni, noin kymmenkiloinen terrierisekoitus. Tomankin suonissa virtaa siis eloisaa terrierin verta, joten ihan pelkäksi sohvankoristeeksi ei tästä tytöstä tule olemaan. Koska pentujen isästä ei ole tietoa, voi Tomasta kasvaa emoaan selvästikin isompi aikuisena. Toma on valmis matkustamaan Suomeen lokakuun puolen välin jälkeen.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.