Lucky

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 9/2011

26.5.2012
Lucky sai kodin Suomesta.

31.3.2012
Lucky loikkaa suoraan syliin, kun astumme pentutaloon. Lucky on avoin ja iloinen tyttönen, joka haluaisi pian nauttimaan reippaasta kotielämästä! Luckyn onni meinasi päättyä jo sinä päivänä, kun tyttö näki ensimmäistä kertaa tämän maailman valon. Lucky oli yksi varattoman viipurilaisperheen narttukoiralle syntyneistä pennuista. Pentueen kaikki muut pennut hukutettiin heti syntymän jälkeen, mutta Luckyn annettiin säästää henkensä. Luckyn vähän vartuttua perhe kuitenkin päätti, että pennun paikka ei enää olekaan heidän luonaan. Luckyn kohtaloksi meinasi tulla ikävällä tavalla lopettaminen, mutta kaikeksi onneksi Irina ehti väliin ja tyttö pääsi etsimään uutta kotia Irinan tarhalle.

Lucky on erittäin elämäniloinen tyttö, joka ei montaa sekuntia pysy paikallaan. Lucky on nimensä mukaisesti kovin onnellisen oloinen riemupakkaus, jonka touhuja ei voi katsella hymyilemättä. Kovasti toivommekin, että Lucky löytää oman kodin, ennen kuin ilo ja riemu sen elämänasenteesta hiipuvat.

Lucky on jo aika tottunut hihnassa kulkija, joka rakastaa kovasti lapsia. Eikä tytöllä ole mitään vastaan toisia koiria tai kissojakaan, päinvastoin: sosiaalinen tyttö rakastaa ihan kaikkia.

Lucky on nyt noin puolivuotias ja korkeutta sillä on alle 50 cm. Mitään hirmuista jättiläistä tytöstä ei siis taida kasvaa. Lucky on valmis valloittamaan Suomen kotinsa ja koko naapuruston vaikka heti!