Tuuli

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2012

2.11.2012
Tuuli on adoptoitu.

6.10.2012
Kauniin ruskea pieni terrierityttö istuu pentuaitauksen portilla ja tärisee kylmästä.

Se ei jaksa innostua vierailijoista, sillä sen on silmä tarkkana vahdittava, koska sen rakkaat ihmiset tulevat takaisin hakemaan sen kotiin.

Tuuli on vasta äskettäin tuotu tarhalle omasta kodistaan. Syy ei ole tiedossa. Luultavasti se on kyllästyminen nelikuiseen pentuun, sen vahinkolätäköihin ja pentumaisiin tapoihin. Tuuli asuttaa aitausta parinkymmenen muun pennun kanssa ja suhtautuu niihin toistaiseksi välinpitämättömästi. Kun yleisessä hulinassa joku pyllähtää Tuulin niskaan tai tallaa päälle, Tuuli siirtyy hiukan kauemmas omaan rauhaansa.

Ihmisistä Tuuli näyttää pitävän ja tuleekin tervehtimään, antaa silitellä, halailla ja tunkea matolääkkeenkin kurkkuun. Kuitenkaan kukaan ei ole se, jota pikku tyttö kaipaa, joten se siirtyy jatkuvasti portille katselemaan ulos ja odottaa...

Tuulille etsimme kotia, joka osaa arvostaa terrierin suoraa luonnetta, ehdottomuutta, rehellisyyttä ja lahjomattomuutta. Tuuli kiintyy ihmisiinsä syvästi. Sen ihmisiltä vaaditaankin samaa rehellisyyttä ja ehdottomuutta, jota se itse antaa. Tuulia ei enää saa ottaa hetken mielijohteesta ja heittää pois, kun elämäntilanne muuttuu, vaan Tuulin omistaja kantaa vastuunsa ja huolehtii tytöstä sen eliniän kuten Tuulikin tulee rakastamaan hyvää omistajaa viimeiseen henkäykseensä asti.

Kesäkuussa 2012 syntynyt Tuuli odottaa Irinan tarhalla sitä oikeaa ihmistä, jolle se saa antaa kaiken sen rakkauden, josta sen venäläinen omistaja ei välittänyt.

Katso video Tuulista:

Viipurin koirat - Tuuli

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.