Zhunja

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: pieni (n. 37 cm)
Syntymäaika: 2009

27.7.2012
Zhunjasta tuli suomalainen.

25.6.2012
Zhunja on herttainen, rauhallinen ja varsin hiljainen tyttö. Zhunja sopii myös kotiin, jossa on kissoja. Zhunja toimitettiin Olgalle, kun sen vanha omistaja ei enää pystynyt huolehtimaan tytöstä. Zhunjasta huomaakin, että se on ollut kotikoirana: tyttö osaa kulkea hienosti hihnassa ja muutenkin käytöstavat tuntuvat olevan hallussa. Olga ei ole kuullut tytön haukkuvan oikeastaan koskaan, joten sen puolesta kerrostalokaan ei olisi mahdoton vaihtoehto asumismuotona.

Zhunja on tottunut asumaan kissojen kanssa ja tulee niiden kanssa hyvin toimeen. Isoja koiria Zhunja kuitenkin pelkää, joten uudessa kodissa saisi olla korkeintaan Zhunjan kokoinen koirakaveri odottamassa. Zhunja olisi omasta puolestaan valmis matkustamaan Suomeen koska tahansa, joten enää se sopiva koti puuttuu.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.