Sophia

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2011

8.4.2012
Sophia sai matkustaa onnellisesti omaan kotiinsa.

---

Sophia on noin puolivuotias, Irinan tarhalla asusteleva collien tyyppinen ja kokoinen narttu, joka pyyhältää tuulispään lailla pummaamaan vierailijoilta rapsutuksia ja herkkuja. 

21.1.2012
Sophia pursuaa eläniloa ja pentumaista kujeilua niin kuin nuoren pimun kuuluukin. Sophiasta saisi hyvän harrastuskaverin varmasti lajiin kuin lajiin, toisaalta se viihtyisi myös kotikoirana, kunhan sen kanssa jaksetaan lenkkeillä ja puuhailla.

Tavanomaista pentukoulutusta tyttö tietenkin tarvitsee päästäkseen kunnialla uuden elämän alkuun, mutta mikään ihmeidentekijä ei tulevan omistajan tarvitse olla. Vaikka Sophia suhtautuukin muihin koiriin mutkattomasti, se on valmis muuttamaan myös koirattomaan kotiin.

Sophian olisi tärkeää päästä pois tarhalta mahdollisimman pian, ennen kuin tarhan rankat olosuhteet muuttavat tyttöä negatiiviseen suuntaan, joten soittelethan koiravaraajillemme pikaisesti! Sophian arvioidaan syntyneen elokuussa 2011.

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.