Marti

Sukupuoli: uros
Koko: pieni (n. 35 cm)
Syntymäaika: 01/2010

25.4.2012
Pikkuinen Marti sai pitkän odotuksen jälkeen kodin Suomesta.

---

Naurava poika Marti on 2 vuoden ikäinen. Martin seurassa ei voi itsekään olla hymyilemättä, poika on pelkkää energiaa, touhua ja iloa. Martilla on lyhykäiset jalat ja säkäkorkeus on noin 35 cm.

8.3.2011
Näimme Martin helmikuun lopulla tarhalla ja niin hassulta kuin se näyttikin, oli tarhalla oleva dobermannipojan suuri - kirjaimellisesti - rakkaus. Marti kökötti dobberin vierellä ja hymyili koko naamallaan. Pojalla tuntui olevan tapana keskustella äänekkäästi, joten kerrostaloasujaksi haukkuherkkyyden vuoksi pojasta ei ole.

Marti on suloinen kaikessa pienuudessaan, kiltti ja kontaktinhaluinen, joka on hieno piirre pojassa, joka etsii kotia maasta, jossa koirien odotetaan ja toivotaan käyttäytyvän sosiaalisesti ja kauniisti. Marti onkin valmis aloittamaan koirakoulun ekaluokan. 

Katso video Martista:

Viipurin koirat - Marti

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu huolellisesti adoptio-ohjeisiin ja täytä kotiselvityslomake ennen kuin soitat koiravaraajillemme.