Malchik

Sukupuoli: uros
Koko: jättiläinen
Syntymäaika: 11/2011

17.4.2012
Malchikilla on mahdollisesti koti tiedossa, joten siitä ei oteta tällä hetkellä kyselyitä vastaan.

9.4.2012
Malchik ei ole mikä tahansa koiran pentu. Siinä varmuudella on mukana laumanvartijaa jossakin sopivassa sekoituksessa kera muiden rotujen. Pari viikkoa sitten tarhalle tullessamme oli meitä portilla vastassa varsin veitikkamainen näky! Irina piteli hihnassa "pikkuista" koirapoikaa, joka heti tuli iloisena meitä tervehtimään. Hassua sinänsä, että tämä veitikka oli jo tuolloin isompi kuin moni aikuinen koira tarhalla. Siinä hetken jutusteltuamme, Irina apujoukkoineen vei pojan tarhan aitausten sisäpuolelle. Siinä huiskivat harjat ja haravat, etteivät toiset koirat olisi käyneet kiinni pieneen mieheen hampaineen! Näin alkoi Malchikin kodin odotus. Tällä kertaa olimme kohdanneet myös hyvin harvinaisen asian Venäjällä; Malchik oli matkustaut tarhalle miliisien tuomana!

Malchik tepastelee pentumaiseen tapaan peppu iloisesti heiluen. Se vaikuttaa pärjäävän hyvin muiden pentujen kanssa. Kokonsa puolesta se kuitenkin helposti jyrää pienemmät alleen. Malchik oli löytynyt kadulta. Pentu oli joko lähtenyt ilman lupaa tutustumismatkalleen tai sitten pistetty pihalle. Pennulla oli panta kaulassa, joten jonkun kotona se tähän asti oli saanut kasvaa.

Malchik ei ole mikä tahansa koiran pentu. Siinä varmuudella on mukana laumanvartijaa jossakin sopivassa sekoituksessa kera muiden rotujen. Pentu tulee kasvamaan todella suureksi, koska se on jo neljän kuukauden ikäisenä varsinainen jättiläisen poikanen. Etsimme Malchikille osaavaa kotia, jossa ennestään on kokemusta - enemmän kuin yhden koiran verran - laumanvartijarotuisista koirista. Kodin tulee sijaita rauhallisessa ympäristössä mieluiten maalla. Malchikin uudella kodilla on kokemusta em. koiratyypin kouluttamisesta  ja sopeuttamisesta kotikoiran elämään. Haemme Malchikille siis ehdottomasti osaavaa ja pysyvää kotia.

Malchik on odotellut tarhalla hakijaansa parin viikon ajan, mutta kukaan ei sitä ole kaivannut. Pentu on nyt sirutettu ja rokotettu ja se on valmis matkaamaan omaan uuteen kotiin.