Molli

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2012

15.1.2014
Mollin kuulumisia:

"Mollista on tullut oikein upea koira - enimmäkseen oikein tottelevainen ja tulee toimeen sekä ihmisten ja toisten koirien kanssa mainiosti. Ollaankin melkein päivittäin koirapuistossa, missä Molli tykkää riehua vaikka kuinka paljon. Mökilläkin Molli viihtyy todella hyvin, ja vaikka juoksentelee vapaana, ei ole koskaan mennyt pitkälle ja tulee kun kutsuu - vähän kun odottaa :)."

20.12.2012
Molli sai kodin.

6.11.2012
Pienen hetken vaikutti, että tämän kolmikuisen pennun elämä olisi jäänyt kovinkin mollivoittoiseksi, mutta ei!

Dolly-koira oli hylätty tien varteen kahden pentunsa, Mollin ja Pollin kanssa. Olga kuuli onneksi asiasta ja kävi korjaamassa pienen koiraperheen talteen. Nyt pentujenkin olisi aika lähteä kokeilemaan tassujaan maailmalle!

Löytöpäivä käänsi Mollin elämään huomattavasti kirkkaammat soinnut. Molli on saanut massunsa täyteen murkinaa, leikkiä muiden pentujen kanssa, nauttia huomiosta, ei nyt niin suuresta, mutta sitäkin lämpimämmästä. Eli ei ole ihan huonot lähtökohdat tällä pennulla matkalla omaan kotiin!

Molli on saanut sirun niskaan, rokotukset peppuun ja olisi valmis starttaamaan neljällä tassullaan kohti Suomea ja omaa kotia. Jos kiinnostuit tästä iloisesta ja reippaasta koiratytöstä, ole yhteydessä koiravaraajiimme, sivulla olevien ohjeiden mukaisesti! 

Huomiothan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi.